HANDELSBETINGELSER

For kunder i Fifleriet gælder, at:

Keramikmaling på lersager:

Din pris afhænger af, hvilket produkt du vil lave. Prisen er altid inkl. maling, efterglasering, brænding, din booking og de redskaber du kan låne.
Når dit produkt er færdigbrændt i vores egen keramikovn, modtager du en sms på det nummer du har oplyst ved din betaling. Dette sker oftest et par  uger efter dit besøg og du kan herefter komme og hente dit produkt.
Vi værner om de kontakt oplysninger du har givet os og de slettes efter din afhentning.

Ansvar:

Keramik er et naturligt, organisk materiale og derfor kan der opstå uforudsete resultater i efterglaseringen eller under brændingen. Skulle der ske en fejl med din valgte genstand, vil vi tilbyde dig enten at reparere dit produkt eller det samme produkt erstattet. Er det udgået eller udsolgt, tilbydes du et lignende produkt. Der betales ikke penge tilbage.

Arbejde med Stentøjsler/skulpturer:

Som ved lertøjet kan der opstå forandringer i leret eller glasuren undervejs i processen. Ler reagerer på fugtighed, varme, afkøling, hvor det er placeret i ovnen, hvordan du har påført glasuren osv. Disse faktorer er udenfor vores kontrol og derfor erstatter vi ikke genstande formet i stentøjsler, som ikke blev som du havde forestillet dig. Vi erstatter heller ikke hvis leret får revner, er knækket eller har hængt fast i ovnpladen og deraf er gået delvis i stykker eller har ændret farve. Det er alt sammen en risiko, der følger med, når du arbejder med keramik.

Reklamation:

Evt. reklamation skal ske ved afhentning af det brændte produkt.
Vi erstatter som nævnt kun med nyt ler i tilfælde hvor det uden tvivl er vores ansvar at noget er gået galt. Det kan f.eks. være at noget er blevet tabt, at ovntemperaturen var for høj, at vejledningen omkring glasur har været upræcis.
Vi tilbagebetaler ikke penge, men giver dig mulighed for at prøve igen, med den samme mængde ler som du først havde købt.

Øvrige produkter:

Du betaler for de materialer som du vælger i Fifleriet.
Har du f.eks. købt et smykkesæt, så reduceres prisen ikke for materialer, du evt. ikke anvender. Det er en samlet enhedspris.
Andre materialer, f.eks. uld beregnes pr vægt, ligesom ler og crepe.
Atter andre, så som decoupagegenstande og lersagerne har en individuel pris skrevet på.
Priser fremgår således af alle materialer på forskellige måder, så du ved, hvor meget dit smykke eller lignende ender med at koste.
Det er ikke muligt at bytte eller returnere et produkt som er bearbejdet, medmindre der er fejl i selve det oprindelige produkt, altså f.eks. i perlen, i keramikken eller i æsken.
Opdager du noget, skal du gøre opmærksom på det hurtigst muligt, så vi har mulighed for at give dig et andet produkt.

Tilmelding til kurser, workshops og andre aktiviteter

Du tilmelder dig via hjemmesiden www.aof.dk eller ved henvendelse i Fifleriet, hvor vi kan hjælpe dig.

Du kan også melde dig til via mail aftenskole@aofsydjylland.dk eller telefon 70 20 23 77.
Bemærk, at tilmeldinger via mail bliver ekspederet i rækkefølge og derfor kan risikere at blive overhalet indenom af tilmeldinger via hjemmesiden – især på meget efterspurgte hold. Vi anbefaler derfor tilmelding via hjemmesiden.

Meld dig gerne til i god tid, så vi ved, at du kommer. Ellers risikerer du, at vi aflyser et kursus, fordi vi mangler lige netop dig på holdet.
Vi sender bekræftelse, faktura og eventuelle betalingsoplysninger pr. mail.
Du kan gå ud fra, at vi gennemfører dit kursus/hold, hvis du ikke hører andet fra os.

 

Betaling og tilbagebetaling

Du skal betale senest 14 dage efter din tilmelding.
Hvis du melder dig fra et kursus, modregner vi et ekspeditionsgebyr på 100 kr.
Din tilmelding er bindende fra 14 dage før kursus start, og vi refunderer derfor ikke betalingen, hvis du melder fra senere.
Dette gælder også ved sygdom eller lignende, men du kan sende en anden i stedet.

 

Aflysning

Vi aflyser kurser og andre aktiviteter, hvis der er for få tilmeldinger. Vi giver besked om aflysning på e-mail.
Hvis vi aflyser et kursus, betaler vi kursusgebyret tilbage med det samme.

 

Sygdom

Hvis din underviser bliver syg, vil mødegangen enten blive udsat til senere afholdelse eller vi sender en vikar.
Du vil få besked på mail og sms, hvis en mødegang bliver ændret med kort varsel.
Hvis vi ikke kan nå at afholde aflyste mødegange indenfor den givne sæson, kan du miste op til en mødegang uden at vi tilbagebetaler en del af kursusgebyret.

Force majeure

Du kan miste op til en mødegang pr. kursus uden at være berettiget til refundering af en del af kursusgebyret, hvis det skyldes udefrakommende forhold. Det vil typisk være, hvis vi bliver forhindret i at anvende et offentligt lokale på grund af andre aktiviteter, akutte reparationer eller lignende. Heldigvis sker det sjældent.


Øvrigt

Vi forbeholder os ret til ændringer og aflysninger af de udbudte forløb og arrangementer på grund af sygdom, afbud og andre uforudsete hændelser, men vi stræber efter at gennemføre det, vi udbyder.
Kursusgebyret dækker ikke undervisningsmaterialer eller råvarer. Du kan derfor opleve udgifter hertil.
Særligt tilskud til pensionister bosiddende i Kolding kommune
Kolding Kommune giver et særligt tilskud til pensionister bosiddende i kommunen på 6 kr. pr. lektion.