KERAMIK

Vil du male dit eget krus, dekorere en personlig skål eller lave en flot gave?

Keramik

Hvis du ønsker at grave dine hænder ned i noget sjovt i år, så smøg ærmerne op og bliv hængende i vores hyggelige keramikværksted i Kolding.

Fifleriet er et kreativt hotspot med masser af muligheder for at være kreativ, hygge sig, dygtiggøre sig og på vores keramikværksted kan du lære at lave din helt egen håndlavede keramik eller male på et produkt fra vores keramiksortiment.

 

Prisen er inklusiv alle materialer, redskaber, glasering, brænding og 2 timers plads.

Når du har valgt den ting, du har lyst til at dekorere, stiller vi alle materialer og vejledning til rådighed, så du kan hygge dig med processen.
Vi glaserer og brænder produktet for dig. Når det er færdigbrændt, får du en sms og du kan komme og hente dit produkt.

 

 

Drejeskiverne

Du kan også leje en drejeskive hos os!

Hvis du har erfaring med at dreje ler i forvejen, så kan du booke en eller flere af vores 8 drejeskiver.

Har du ikke prøvet det før, så skal du først tilmelde dig en af vores intro – kurser og kan så bagefter frit booke.
Denne grundregel har vi for din skyld: Der er mange fif som man skal vide, før det kan blive en god oplevelse at dreje stentøjsler – og det vil vi gerne have at du får.

Vores drejeskive er din drejeskive for kun 100,- kr. i timen. Leret køber du hos os – og det er inkl. glasurer og brænding.

Kurser og workshops

Fifleriet har et stort udvalg af keramiske oplevelser for begynder til øvet.

Hvert hold undervises af en talentfuld underviser, der bare venter på at dele deres færdigheder i keramikfremstilling med dig.
Her kan du lære at skabe dine egne brugs- og pyntegenstande med forskellige teknikker som modellering, brug af drejeskive, pladeteknik mm.

Mens du former dit ler, vil du snart finde dig selv optaget af dit håndværk, og ved slutningen af dit keramikkursus, har du lavet dit helt eget håndlavede stentøj. 

Det kræver ingen forudgående erfaring for at lave keramik her hos os. Hvis du aldrig har prøvet at arbejde med ler før, skal du ikke bekymre dig. Du bliver ført igennem hele fremstillingsprocessen af din dygtige underviser og vores små hold størrelser sikrer, at du får masser af tid til at få hjælp og en masse nyttige tips. 

Du lærer hvordan du forarbejder dit ler, og hvordan du skaber en række effekter ved hjælp af forskellige værktøjer.

Lav dit eget hold

I Fifleriet har du også mulighed for at leje vores værksted, til dit næste arrangement – prøv det til en fødselsdag, en alternativ (og romantisk) dateidé eller en teambuildings aktivitet for dit arbejde.

Slip tankerne 

Keramikfremstilling er en aktivitet der giver dig en vidunderlig mulighed for at zoome ud af hverdagens stress og jag og fokusere på noget beroligende og kreativt. 

At bruge tid på at udtrykke os kreativt er rigtig godt for vores fysiske og mentale velbefindende, og derfor kan det være lige netop det, du har brug for, for at skabe mentalt overskud.

Vi har et stort sortiment af lertøjs figurer eller stentøj du selv kan forme, samt glasurer til begge dele. Uanset har vi ovnen, pensler, duppe-svampe og andre værktøjer der kan hjælpe dig til et færdigt produkt.

Glasurer

Hvilke farver er du til ?
I Fifleriet kan vi tilbyde 35 smukke glasurer fra Chrysanthos til vores lertøj. Farvespektret er bredt og nuancerne er så fine. Vi har farver alt fra de sprudlende farver til de fine sarte pasteller.
Vi har 8 forskellige penselglasurer og 5 forskellige dyppeglasurer til vores stentøjskeramik.

Lertøj

Vores sortiment af lertøj er alt fra det praktiske, som krus, kopper, skåle, tallerkener, fade m.m.
M
en vi har også de dekorative figurer, fliser, vaser m.m.

Keramikovnen

I giver jeres produkt en masse kærlighed, vi sikrer det varmen.
Vores ovn er kun betjent af vores medarbejdere og vi tilbyder udelukkende brænding af stentøj og lertøj som er fremstillet her i Fifleriet.

Hånd eller fodaftryk på keramik

Fang et enkelt øjeblik, før de små vokser op. 
Et simpelt babyfodaftryk eller håndaftryk ser så sødt ud på et stykke keramik.

Vores maling er giftfri og fuldstændig sikker.

Disse babyaftryk på keramik er fantastiske personlige gaver, især til mors dag, fars dag eller til jul. Det sødeste altså!

Pris 140,-